ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘE



ŠTANGL, PÁCHOVÁ, ŠTANGL         


    DOHNAL, PEROT, SLANINA



Vysoké Mýto, ID icqgp6w                     Olomouc, ID 4phiefh



Věc: Žádost o vyjádření k právní argumentaci advokátů vazebně vězněných a nepravomocně odsouzených manželů Kočířových z Klášterce nad Orlicí (1957, 1962) zkoumajících rostlinu cannabis a užívající ji k léčbě s konfiskacemi majetků včetně rodinného domu dle rozsudku ze dne 27.2.2017 u Krajského soudu v Hradci Králové č.j. 9T 5/2016!

Vážena paní advokátko, vážení pánové

Předně vám všem a vašim rodinám přejeme pevné zdraví a stálou pohodu

Dovolujeme si vás při 20. výročí festivalu svobody konopí MMM v České republice pozvat v sobotu dne 6.5.2017 odpoledne do Prahy k možnému projednání věci a možnou aktivní účast některého z vašich advokátů na právně orientované besedě "Dostaneme vás z vězení, konopníci!" Viz program na http://mmm.legalizace.cz/

Debata je plánována na 14.00 hod. před debatou politiků, které se chceme aktivně účastnit také. Sami se účastníme již dopoledního průvodu z Karlova náměstí a zveme tímto do Prahy rovněž manžele Kočířovi, jejichž neštěstí by nemělo zůstat skryto veřejnosti.

Schůzka se týká vedení obhajoby ignorující netrestnost skutku a nevymahatelnosti předpisu dle právní argumentace, kterou jsme vám skrze obžalované poskytli. Bohužel s děsivými dopady a celoživotní újmou na zdraví a majetcích manželů Kočířových a také našich majetcích. To nehodláme přehlížet. Obžalovaní jsou smluvními partnery asociace Cannabis is The Cure, z.s., jejímž jménem se na vás jako jednatelé obracíme. Zatím se stále chceme domnívat, že jde o nedorozumění, nedostatek zkušeností a odborných znalostí. To vše vám nabízíme a víme, že neproděláte, rozhodně pak neprodělají manželé Kočířovi.

Cannabis is The Cure, z.s. zastupuje dle § 441 o.z. mj. zřizovatele Edukativní konopné kliniky (tři nevládní organizace) vedené ve výzkumu cannabisterapie odbornou společností Konopí je lék, z.s., právní výzkum, ochranu investic a koordinaci má na starosti asociace Cannabis is The Cure, z.s., výzkum národohospodářský je v gesci Společenství podpory Olomoucké nadace filantropů a mecenášů, z.s., investora a partnera mezinárodního právního, přírodovědného a národohospodářského výzkumu Konopí je lék (Cannabis is The Cure), jehož jsou zřizovatelé Edukativní konopné kliniky členy.

Dovolujeme si vás proto velice laskavě a zdvořile upozornit, že 33% zkonfiskovaných majetků uvedených v rozsudku ze dne 27.2.2017 k propadnutí ČR je našim vlastnictvím, které budeme vymáhat, pokud ne po ČR, pak po těch, kteří opomněli advokátní povinnosti.

Škody jsou v desítkách milionů bez vyčíslení škod na zdraví manželů Kočířových, vazební věznění a zničené podnikání a nyní ještě s konfiskacemi auta i domu. Vše se děje v době nevymahatelnosti předpisu z evropského práva, netrestnosti skutku dle práva OSN, advokáty rovněž neaplikovaného ustanovení netrestnosti skutku dle §§ 28 a 31, odst. 1 tr.z. s odkazem na evropskou a českou judikaturu netrestnosti cannabisterapie a výzkumu a dále doložením fatálního porušení všech principů trestního práva při existencí nejméně 5 zcela odlišných výkladů a metod, jak policie zjišťuje obsah THC v konopí při legalitě pěstování, zpracování a distribuci konopí bez jakéhokoliv povolení od 1.7.2004 (rovněž neoznámeno Komisi do TRIS) stejně jako předpis č. 50/2013 Sb., konopí do lékáren.

Přestože porušení evropského práva a cestu k Soudnímu dvoru otevírá až dovolací soud, trváme na požadavku okamžitého zastavení trestního řízení manželů Kočířových, doložení netrestnosti skutku a položení předběžných otázek advokáty již v odvolání Vrchnímu soudu v Praze a především pak, trvání na okamžitém ukončení dohledu a ponižujících kontrolách paní Kočířové nesmějící se ve svém věku a onemocnění s indikaci cannabisterapie léčit formou cannabisterapie s děsivými dopady na její zdraví, viz těžké zločiny justičních a exekutivních manekýnů doložené lékaři a soudním znalcem http://pravnistat.blogspot.cz/

Od oznámení neveřejného projednání odvolání manželů Kočířových u Vrchního soudu v Praze se Canabis is The Cure,z.s. od 9.11.2016 opakovaně domáhá účasti na tomto trestním řízení jak u Vrchního soudu v Praze, tak u Vrchního státního zastupitelství v Praze, stejně tak v Hradci Králové. Advokátům obžalovaných navrhujeme podporu přímé účasti Cannabis is The Cure,z.s. v tomto trestním řízení jako obžalované právnické osoby zastoupené Dušanem Dvořákem, MMCA jako předsedou správní rady, http://cannabis-research.blogspot.cz/.

Dušan Dvořák (1962) je původní profesí speciální pedagog, je spoluzakladatelem lékařské Společnosti pro návykové nemoci ČLS JEP a erudovaným adiktologem a splňuje evropské standardy pro psychoterapii, získal řadu českých a zahraničních cen za vzdělávání, standardy kvality, sociálně prospěšné podnikání a za finanční efektivitu zdravotně sociálních služeb, které vybudoval a vedl, je vedoucím výzkumu, byl od roku 2010 celkem 10x obviněn, 5x obžalován za nedovolenou výrobu a distribuci konopných drog, z právní argumentace se česká exekutiva a justice "podělala" (šlo o vědomé vymáhání práva a vědomou konfrontaci se systémem, který na to nebyl připraven) a jediné, na co se justice zmohla bylo, že po každé obžalobě podala návrh na znesvéprávnění a to dodnes dělá, leč desátou ústavní stížnost již soudruzi projednávají 7 měsíců (jindy v průměru 1 měsíc) a tuší, že to s tím lhaním přepískli, viz desatero kárných provinění justičních manekýnů na http://pravnistat.blogspot.cz/2017/01/clenove-spolecenstvi-open-royal-academy.html

V příloze vám zasíláme předběžné otázky pro Soudní dvůr (manželé Kočířovi dostali detailně rozpracované porušení ve vztahu k období 2014-2015, které prosíme předat advokátům), za které jsou prý vinni, že se chovali odpovědně, dále pak jsou v příloze uvedeny naše zkušenosti se salonem manekýnů justice a exekutivy včetně nejvyššího a ústavního soudu, a to v přímém ve vztahu ke Kočířovým.

Dříve nebo později justiční manekýny porazíme na hlavu, viz ilustrativní galérka justice a exekutivy na http://constitutional-court.blogspot.cz/

Hodnotu naší právní argumentace a tisíce důkazů o spáchaných zločinech vnímáme velmi osobně, je zaplacena životy a sociální likvidací nevinných lidí, které jsme osobně znali a jejichž umučení anebo vyloučení ze společnosti prekurzorovou partičkou taláristů jen tak nepřejdeme.

Dne 28.4.2017

Dušan Dvořák, MMCA, předseda správní rady



Mgr. Ivan Chalaš, místopředseda správní rady