Pirátům? Nebo cynickým papalášům marketingu jako Respekt a podobné mediální skvosty?


ccc

Od: Medical Cannabis Social Club <dusan.dvorak@konopijelek.cz>
Datum: 13. září 2016 13:15
Předmět: Re: Proč Piráti mlčí dokonce i před volbami k této lži, když mají tolik řečí o legalizaci konopí a už dva jejich advokáti Pirátů věc posuzovali?
Komu: Ivan Bartos <ivan.bartos@pirati.cz>
Kopie: Jakub Burget <jakub.burget@burgetkalabis.cz>, "rp@pirati.cz" <rp@pirati.cz>, redakce@legalpub.cz, listy@pirati.cz, "Newsletter Legalizace.cz" <info@legalizace.cz>, advokati@konopijelek.cz, Filip Hajný <filip@akhajny.eu>, redakce@hanackyvecernik.cz, brno@ctk.cz, Cannafest <info@cannafest.cz>, Info Konopa <info@konopa.cz>, info@konopex.cz, zurnal@upol.cz, SpolekSalamoun@spoleksalamoun.com, "Redakce, Respekt.cz" <redakce@respekt.cz>






Ivane, i právně naprosto nevzdělaný člověk umí posoudit vědomou lež justice, že konopí není chemická látka k výrobě chemických drog, pirát Ivan Bartoš a pirátská company však již 5 let nikoliv. 
Nejsmutnější na tom je, že velmi dobře víš, že když vyhraji, vyhráli všichni kromě organizovaného zločinu ve státních službách a s nimi kooperující mafie všeho druhu včetně předkladatelů nenotifikovaného zákona konopí do lékáren č. 50/2013 Sb. – nevymahatelného, neúčinného dle práva.
Z mého prvního pro zjevnou nedůvodnost odmítnutého podání pro usnesení US č.j. II. ÚS 664/12 ve stížnosti na první odmítnuté dovolání , na které je pak už jen vždy odkázáno a důkazy jsou ignorovány:
".....Dovolací soud dále také podrobně objasnil, z jakých důvodů nepředložil Soudnímu dvoru Evropské unie k rozhodnutí předběžnou otázku. Učinil totiž závěr, že zákon č. 167/1998 Sb., o návykových látkách, není technickou normou, kterou je třeba nahlásit podle směrnice Evropského parlamentu a Rady č. 98/34, o postupu při poskytování informací v oblasti norem a technických předpisů s tím, že takový postup je vyloučen již s ohledem na ustanovení § 1 odst. 1 uvedeného zákona, podle něhož povinnosti stran zacházení s prekurzory a pomocnými látkami vykonává podle přímo použitelných předpisů Evropských společenství členský stát...."
A za Ústavním soudem výše posvěcené odmítnuté první dovolání NS, na které se pak vždy policií, zastupitelstvím a soudy odkazuje při konfiskacích konopí a obviněních, pokuta 10 tisíc Kč a současně povinnost uhradit advokáty ex offo, když v obhajobě s advokátem tvrdím a dávám důkazy, že konopí není prekurzor atd. atd. a justice to odmítá projednat a Ceská televize a rozhlas roky cenzuruje a už  jsme jim dali předžalobní výzvu, což taky víte.
 
 



A kromě stovek tisíc za znalecké posudky a advokáty další pokuta 10. tisíc Kč uvedená rozhodnutím v příloze jako pokuta údajně v souladu s právním řádem, přestože tuto pokutu Nejvyšší soud ve vykonávacím rozsudku pro OS Prostějov zakázal udělit a pak tuto nezákonnost nikdo nechce NS a ÚS řešit a předseda OS a ministr odmítají podat kárný podnět.  Cituji vykonávací rozsudek NS č.j. 3 Tz 1/2012 pro OS Prostějov ze dne 23.02.2012:
“Podle § 270 odst. 1 tr. ř. bylo přikázáno Okresnímu soudu v Prostějově, aby věc v potřebném rozsahu znovu projednal a rozhodl, přičemž při svém rozhodování bude podle § 270 odst. 4 tr. ř. vázán právním názorem, který vyslovil ve věci Nejvyšší soud. Okresní soud se pak při svém rozhodování bude zabývat věcnou správností napadeného usnesení. Nejvyšší soud v této souvislosti zdůrazňuje, že v novém řízení nemůže dojít ke změně rozhodnutí v neprospěch obviněného, neboť Nejvyšší soud vyslovil, že zákon byl porušen v jeho neprospěch (viz § 273 tr. ř.).“ Viz http://os-prostejov.blogspot.cz/
A k tomu klíčový nález pro ignorované kárné žaloby ze dne 30.5.2006 č.j. Pl. ÚS 18/06. Citace: „Právní názor soudce Ústavního soudu vyslovený při projednávání a rozhodování v obdobné věci .....  nemůže být důvodem o nepodjatosti soudce pro poměr  věci….. samozřejmě za předpokladu, že tak činí způsobem a formou nesnižující důvěru v soudnictví a důstojnost soudcovské funkce. “

Tohle všechno dávno víte a mlčíte, jak papaláši v médiích!

Čus, podávám do měsíce osmou ústavní stížnost, tak ať vám to mlčení vydrží

Dušan